Meerdere top-3 plaatsen voor Jazzdans groepen GVB bij voorronde NK Jazzdans

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag en zaterdag 21 maart deden zes Jazzdans groepen van Gymnastiek Vereniging Barendrecht mee aan de Voorronde voor het NK Jazzdance. Binnen een paar minuten moet elke dansgroep laten zien over welke jazzdans technieken zij beschikken. Er werden meerdere top-3 plaatsen bemachtigd door de dansgroepen uit Barendrecht.

D-categorie

Zaterdag 21 maart in Dordrecht deden alle 3 de Extra Training groepen mee in elk hun eigen categorie binnen de D-categorie.

De allerkleinsten dansten in de categorie D 6 t/m 9 jaar en wonnen de harten van de jury. Zij namen de 1e prijs mee naar huis met een punten telling van 15,20. Extra training 2 nam de 2e prijs mee in de categorie D t/m 13 jaar met 15,33 punten. Extra training 3 behaalde de 2e prijs in D t/m 16 jaar met 14,75 punten.

C-categorie

Zaterdag 28 maart in Zoetermeer deden alle 3 de Demogroepen mee in elk hun eigen categorie binnen de C-categorie.

Demo 1 (C t/m 13) lieten zichzelf van hun beste kant zien. Wat een prestatie hebben zij neergezet met een hoge score van 17,05 punten en daarmee de eerste prijs binnen gehaald! Ook Demo 2 (C t/m 16) deden hun uiterste best en behaalde de gedeelde derde plek met 14,75 punten. De meiden van Demo 3 (C t/m 19) hadden een geweldige prestatie neergezet. Ze behaalde de eerste prijs een super hoge punten telling van 17,35!

Nederlands Kampioenschap

Aan de hand van de uitslagen van de nog drie komende kwalificaties word bepaald wie er mogen deelnemen aan het NK. Demo 1 en 3 hebben beide een dermate hoge score dat ze rekening mogen houden met deelname. Alle juffen en dansers waren heel trots met deze fantastische uitslagen.

Al met al geslaagde wedstrijden voor GVB Jazzdans groepenBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »