GVB organiseert Open Talenten Scoutdag voor talentvolle aankomende turnsters.

BARENDRECHT – Gymnastiek vereniging Barendrecht is in de regio bekend om haar goede turnprestaties op landelijk niveau. Om mooie prestaties te behalen, moet er in de jonge turnjaren op een goede en veilige wijze fysiek basiselementen aangeleerd worden.

De enthousiaste en ervaren trainsters van de Jong Talenten Selectie hebben door die methode al menig turnster naar een hoog niveau begeleidt. Zij vergeten daarin niet het jonge kind, maar bieden de mogelijkheid om op jonge leeftijd spelenderwijs, samen met leeftijdsgenootjes zich te ontwikkelen tot selectieturnsters.

Zie ook: Open talententest Turnen Jongens bij GVB

Talent

Ben jij lenig en vindt je het reuze leuk om salto’s te springen op onze grote trampoline? Vindt jij turnen super leuk? Ben jij geboren in het jaar 2011, 2010 of 2009? Dan is de scoutdag vast wat voor jou!

Gymnastiekvereniging Barendrecht organiseert op zaterdag 9 april een scoutdag tussen 12.30 en 14.00 uur voor nieuw turntalent. Deze wordt gehouden in de eigen GVB Turnhal (Flensburg 5, 2983 LS, Barendrecht) Heb je talent, ben je energiek en heb je zin om te turnen? Dan nodigen de selectietrainsters je van harte uit. Ouders kunnen vanaf de tribune de training bijwonen. Na de scoutdag ontvangt u een persoonlijk berichtje of uw dochter de opvolgende proefperiode kan meetrainen.

Deelname

Inschrijven voor de talent scoutdag kan tot 4 april, door een mail te sturen naar: talentendag2016 [@] hotmail.com Meer informatie over de Jong Talenten selectie en gymnastiek vereniging Barendrecht vindt u op gvbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »