Burgemeester bezoekt Veteranen Meetingpoint in Centrumpost

BARENDRECHT – [Foto’s] Burgemeester van Belzen bezocht vanavond (Vrijdag 18 maart 2016) het Veteranen Meetingpoint in de Centrumpost aan de Binnenlandse Baan. Hier kunnen Barendrechtse veteranen sinds dit jaar één keer per maand terecht om met elkaar in gesprek te gaan of bijvoorbeeld een potje biljart te spelen.

Het Veteranen Meetingpoint is opgezet door Debbie en Michelle en is actief sinds december 2015. Het initiatief is onderdeel van Stichting Velerlei.

Veteranen

Vanavond kwamen zo’n 20 veteranen naar de inloopavond. Burgemeester van Belzen heeft aan alle tafels een praatje gemaakt met de aanwezigen. Het grootste deel van de aanwezigen zijn oud gedienden, maar dat hoeft zeker niet zo te blijven. Militairen die nog actief zijn, maar wel op (vredes)missie zijn geweest zijn meer dan welkom.

Barendrecht kent momenteel 150 geregistreerde veteranen, maar veel jongeren (huidige) militairen zijn hier nog niet in opgenomen. De organisatie hoopt deze groep ook te kunnen gaan bereiken met het Meetingpoint. Er zijn daarvoor momenteel plannen in de maak om dit te kunnen realiseren, hierover volgt binnenkort meer informatie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »