Calvijn Groene Hart, Barendrecht

BARENDRECHT – Op verzoek van EVB en D66 vindt er vanavond (Dinsdag 4 oktober 2016) om 19.00 uur een extra raadsvergadering plaats. De locatie is Calvijn Groene Hart (ivm verbouwing van het gemeentehuis). Op de agenda staat ‘Verslag afgelopen periode coalitie (door EVB en D66)’.

Concreet staat er op het programma een raadsvoorstel om Dhr. Zuurbier aan te stellen als informateur. Zijn opdracht zal zijn: “op korte termijn een onderzoek doen naar de mogelijkheden om te voorzien in de vacature binnen het college, rekening houdend met voldoende politiek draagvlak in de gemeenteraad. De informateur rapporteert zo spoedig mogelijk aan de gemeenteraad in de vorm van een gemotiveerd advies.

Commissies

Als gevolg van deze extra raadsvergadering zijn de aanvangstijden van de commissies Samenleving en Ruimte gewijzigd. Samenleving start om 20.00 uur (i.p.v. 19.30 uur) en Ruimte start om 20.30 uur (i.p.v. 20.00 uur). Deze commissievergaderingen vinden ook plaats op de locatie Calvijn Groene Hart.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Politiek« | »