Zorgcentrum Borgstede, Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdag 19 oktober a.s. ontvangt Alzheimer Café Barendrecht de bekende Rotterdamse schrijver, columnist, voetbalcriticus en televisiepersoonlijkheid Hugo Borst. In november 2015 verscheen zijn boek “Ma”, een open, eerlijk, liefdevol en prachtig geschreven portret van een moeder en haar zoon. De moeder van Hugo Borst lijdt aan dementie en woont inmiddels in een woonzorgcentrum.

“Ma” is gebaseerd op de wekelijkse columns in het AD waarin hij schrijft over zijn bezoeken aan haar en over de ingrijpende gevolgen van haar aftakelende geest. Met weemoed haalt hij herinneringen op aan zijn jeugd en aan zijn moeder in betere tijden. Hugo Borst zal tijdens deze avond een aantal verhalen voorlezen en in gesprek gaan met bezoekers.

Aanmelden

Het Alzheimer Café vindt op woensdagavond 19 oktober plaats in zorgcentrum Borgstede aan de Marjoleinlaan 43 in Barendrecht. De organisatie is in handen van Laurens in samenwerking met Aafje, Kijk Op Welzijn en zorggroep de Toekomst. Zaal open: 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, einde circa 21.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met mevrouw E. Buchel via T 0180 555 888.

Wegens de beperkte ruimte en het maximum toelaatbare aantal personen, is vooraf aanmelden dit keer verplicht. Dit kan tot en met donderdag 13 oktober a.s. via de receptie van Borgstede, T 0180 555 888. (vol = vol).

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals, vrijwilligers en andere belangstellenden. Op iedere 3e woensdagavond van de maand (met uitzondering van de maanden juli, augustus en december) kunnen zij hier terecht voor vragen, hulp en ondersteuning, of gewoon om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »