Drukbezocht open huis van vernieuwde 'Boon's Markt' aan de Marijkesingel

BARENDRECHT – [Foto’s] Morgen (Woensdag 4 juli 2018) gaan de deuren open voor het winkelend publiek, maar vanavond (Dinsdag 3 juli 2018) vond er al een open huis plaats bij de vernieuwde Boon’s supermarkt aan de Marijkesingel. Onder het genot van een hapje en een drankje mochten geïnteresseerden alvast in de winkel komen kijken. Veel omwonenden maakten vanavond (Dinsdag 3 juli 2018) gebruik van deze gelegenheid.

De voormalige MCD Supermarkt is de afgelopen maanden verbouwd en uitgebreid en gaat verder onder de naam Boon’s Markt. De winkel is nu 500 m² groter. Het is het tiende filiaal van de Boon’s Markt keten.

Boon’s Markt

Boon’s: “De winkel is flink verbouwd en een stuk groter geworden. In de Boon’s Markt bieden wij je dan ook een ruimer assortiment in zowel versproducten als kruidenierswaren. Uiteraard bieden wij je dezelfde service en klantvriendelijkheid als voorheen. Je komt in de Boon’s Markt gewoon het team tegen dat je gewend bent.

De winkel zal morgenochtend (Woensdag 4 juli 2018) (4 juli) om 8:30 uur officieel worden geopend door wethouder Proos. Hierbij is ook het publiek weer uitgenodigd door de supermarkt. De supermarkt is de afgelopen 5 weken gesloten geweest, tijdens het eerste deel van de werkzaamheden bleef de supermarkt wel geopend.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »