FOTO'S: Officiële opening van stormbaan in de Zuidpolder

BARENDRECHT – [Foto’s] De afgelopen weken is er in de Zuidpolder gewerkt aan de bouw van een stormbaan. Morgen (Dinsdag 3 juli 2018) wordt de officiële opening verricht door wethouder Luijendijk.

Hoewel de hindernissen al zijn geplaatst en gebruikt kunnen worden, zal het gebied de komende maanden nog wat groener moeten worden. Ook moet op een groot deel van het parcours nog een pad worden aangelegd. Daarnaast wordt er nog gewerkt aan het nieuwe parkeerterrein.

Stormbaan

Bezoekers kunnen op eigen gelegenheid (en verantwoordelijkheid) gebruik maken van de korte en/of lange route. De stormbaan is speciaal gemaakt voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. De stormbaan naast natuurspeelplaats Barendbos heeft 21 hindernissen.

Samenwerking

De hindernisbaan is tot stand gekomen in samenwerking met leerlingen van het Dalton Lyceum en Calvijn Groene Hart. Architect Eelco Koppelaar is verantwoordelijk voor het definitieve ontwerp.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »