Minister Slob: Edudelta College stopt op 1 augustus 2018 met aanbieden van onderwijs

BARENDRECHT – Het Edudelta College aan de Dierensteinweg in Barendrecht zal na 1 augustus verder gaan onder de naam ‘OZHW Groen College’. De naam ‘Edudelta College’ komt daarmee te vervallen. Het onderwijsaanbod werd vorige maand al veilig gesteld door een convenant tussen de diverse samenwerkende partijen.

Onderwijsgroep Zuid Hollandse Waarden (OZHW) gaat het Vmbo deel van de school overnemen: “OZHW heeft samen met CVO en Lentiz verantwoordelijkheid genomen voor het behoud van groen vmbo en mbo in de regio Barendrecht. Concreet betekent dit dat per 1 augustus 2018 OZHW het groen vmbo gaat verzorgen en Lentiz het groen MBO op de huidige locatie

De onderwijsgroep bedankt de wethouder onderwijs en gemeente in een brief voor haar medewerking. “Dit is mogelijk dankzij de medewerking van wethouder Luijendijk en zijn staf. Met de innovaties in de groensector en de ontwikkelingen in de agro-food in Barendrecht zien wij het verkrijgen van een groenlicentie echt als een kans en verrijking voor ons opleidingsaanbod.

Zie ook: Groen vmbo- en mbo-onderwijs voor Edudelta leerlingen in Barendrecht geborgd, convenant getekendBekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »