Derde filiaal Afval Loont opent in Carnisselande, inmiddels 1.000 spaarders in Barendrecht

BARENDRECHT – Volgende week woensdag (8 april) opent Afval loont om 9:00 uur haar derde filiaal in Barendrecht. In Carnisselande, op de kruising van de Van der Vormhaven en de Hudighaven staat inmiddels een portocabin die als Afval loont filiaal gaat fungeren. In dit filiaal kunnen inwoners van Barendrecht ook hun grondstoffen inleveren en ontvangen daarvoor een vergoeding.

Duizendste spaarder

Afval loont maakt een vliegende start in Barendrecht. Inmiddels heeft de duizendste spaarder zijn pas opgehaald. Er zijn na ruim drie weken meer dan 40.000 kilo grondstoffen ingeleverd en er is meer dan € 2.000 gespaard. Ook in het filiaal Afval Loont Carnisse kunnen deelnemers textiel, plastic, papier en karton, kleine elektrische apparaten, frituurvet en blik & metaal inleveren.

Groei

Initiatiefnemer Jørgen van Rijn verwacht dat door de opening in Carnisselande het aantal spaarders in Barendrecht nog verder zal toenemen. “Door de opening in Carnisselande bereiken we voorlopig een goede verdeling over geheel Barendrecht.” Ook start vanaf volgende week een actie waarbij Afval loont samen met Jumbo gevulde boodschappentassen ter waarde van €50 verloot onder de spaarders. Deze actie wordt verder uitgelegd op afvalloont.nl. “Het doet me veel plezier steeds vaker de ‘zak met geld’ boodschappentas in het Barendrechtse straatbeeld te zien!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »