BARENDRECHT – De herenselectie van Gymnastiekvereniging Barendrecht (GVB) is nog maar net opgestart en nu al succesvol te noemen. Vanaf oktober 2014 zijn trainers Jeroen Fonteine en Bram Soeteman bezig om de talenten te trainen voor landelijke wedstrijden. Vanaf maart is aan het trainersteam toegevoegd Danny Hamann en Martin Mange. Beide heren zijn ere divisie turners en turnen aan de top van Nederland.

Halve finale NK

Tot nu toe hebben 6 heren zich naar de halve finale NK geturnd. Thijs Eijkelenboom heeft een finale plaatst behaald. Hij werd namelijk eerste in de halve finale 2e divisie. De finale is 6 juni in Leek.Ook Bram van Gemert heeft een toestel finale voltige behaald op 7 juni in Leek.

Nieuwe talenten gezocht

Vanaf het nieuwe seizoen is er weer plaats voor talent. De trainers gaan weer een scout dag houden op zondag 5 juli 2015 om 17.00 uur in de turnhal van GVB Flensburg 5 in Barendrecht. Vind jij turnen te gek en sta je altijd op je handen? Heb jij de leeftijd 6-10 jaar? Of ben jij bijna 6 jaar? Dan zoeken we jou!! Meer informatie of aanmelden voor de scout dag op zondag 5 juli 2015 via email: herenselectiegvb [@] gmail.nl voor 20 juni (gvbarendrecht.nl).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »