Geslaagden voor harmonie en fanfare examen bij Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Onlangs ontvingen 13 leerlingen van het Jeugdorkest hun certificaat voor het HAFA theorie-examen (harmonie en fanfare)

Jurrian Korf, Stijn Kasius, Pim Bos, Ilvia Hederik, Rose Karels, Eline Ketelaar, Sanne Bezemer, Julia de Held, Jeske Bosman, Noortje de Keizer, Boukje Makkus en Floris van Andel voor niveau A en Esther Brugmans voor niveau B.

Orkest

Bij dit orkest dat bestaat uit ruim 30 muzikanten in de leeftijd in de leeftijd van 9 tot 16 jaar zijn nog nieuwe leden op dit niveau welkom (deze leerlingen hebben minimaal 3 jaar les genoten). Uiteraard zijn ook bij alle orkesten en groepen leden welkom (volwassenen en jeugd) die al een instrument uit de harmoniebezetting bespelen of willen komen zingen, kijk voor de mogelijkheden op harmoniebarendrecht.nl

Muziekles

Ook is er voor beginnende muzikanten de mogelijkheid om dit te leren. Vanaf 7 jaar op blokfluit en vanaf 8 jaar zijn er lesmogelijkheden op zang, trompet, hoorn, trombone, slagwerk, dwarsfluit- en klarinet. Een instrument krijgen leden gratis in bruikleen. Met eigen instrument is er ook de mogelijkheid voor saxofoonles.

Heeft u belangstelling voor de vereniging voor sponsoring door “vriend” te worden en/of wilt u zingen of een instrument leren bespelen, neem dan contact op door het sturen van een mail naar: secretaris [@] harmoniebarendrecht.nl. Vermeld naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Of bel Maria Prooi 06 42412638 Kijk voor foto’s en informatie over de vereniging op de bovengenoemde website.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »