Zwaaien, toeteren en veel blije gezichten bij Truckrun Barendrecht 2014

BARENDRECHT – Op zaterdag 4 juli zal de 5e editie van de Truckrun Barendrecht plaatsvinden. Het startschot zal dit jaar om kwart voor één worden gelost door niemand minder dan oud topzwemster Inge de Bruijn.

UPDATE: Hitteplan: Truckrun gaat door in verkorte versie

Kom kijken en zwaaien langs de route, bezoek de Truckshow en geniet van alle lachende gezichten. Toegang tot het terrein van Hillfresh (Spoorlaan 12) is gratis!

Zie ook: Zwaaien, toeteren en veel blije gezichten bij Truckrun Barendrecht 2014

Lustrum

Het eerste lustrum zal dit jaar na terugkomst van de stoet extra worden gevierd met een muzikaal optreden. Rond half vier worden de vrachtwagens weer terug verwacht op het terrein van Hillfresh.

Van 10.00 uur tot 18.30 uur zal er op het terrein een Truckshow zijn, waarbij een aantal grote merken hun laatste modellen zullen presenteren.

Vrijwilligers

Help mee om de 5e Truckrun Barendrecht tot een succes te maken. De organisatie is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (voor op het terrein), aanmelden kan via de website: truckrunbarendrecht.nl

Stichting Truckrun

De Truckrun is een rondrit door Barendrecht en omstreken waarbij mensen (jong en oud) met een verstandelijke beperking als bijrijder mogen meerijden op een vrachtwagen. Stichting Truckrun Barendrecht organiseert al sinds 2011 dit jaarlijks terugkerende evenement.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »