24 juni: ModderRun in het Barendbos in Barendrecht

BARENDRECHT – Op woensdag 24 juni organiseert de Buurtsportcoach, SKB Barendrecht en Aad van Loon sport, de eerste Barendrechtse Modderrun! De Modderrun is onderdeel van de nationale modderdag. Tijdens deze dag wordt buiten spelen in de natuur en natuurlijk lekker vies worden gestimuleerd!

ModderRun

De ModderRun in Barendrecht bestaat uit een uitdagend parcours vol met hindernissen, water en uiteraard heel veel modder. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze Run! Heb je een zwemdiploma A en/of B dan mag je zonder begeleiding meedoen. Kinderen die nog niet in het bezit zijn van een zwemdiploma kunnen onder toezicht van ouder/verzorger ook deelnemen.

Meedoen

Inschrijven is voor de ModderRun niet nodig. Op dag zelf worden deelnemende kinderen geregistreerd en worden er vervolgens teams samengesteld. De modderrun vindt plaats tussen 14.00 en 17.00, aanmelden en deelnemen kan dan ook binnen dit tijdsbestek. Wij raden alle deelnemers aan een extra setje kleding mee te nemen!

Na afloop van de Modderrun kan er natuurlijk gespeeld en gesport worden in het BarendBos. Kijk voor meer informatie op buurtsportcoachbarendrecht.nl of de-skb.nl

Kom jij ook lekker de modder in!? #MUDRUN2015!!

Posted by Bsc Barendrecht on vrijdag 22 mei 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »