Skatenight voor iedereen in Barendrecht

BARENDRECHT – De organisatie heeft de nieuwe datum voor de Skatenight Barendrecht bekend gemaakt: vrijdag 11 juli 2014 om 19:00 uur. Het skate evenement stond gepland voor afgelopen donderdag 8 mei, maar moest toen vanwege het slechte weer worden afgelast.

Gratis deelname

De start van de skateroute is om 19:00 bij het Middeldijkerplein (Wijkcentrum Waterpoort) en zal vertrekken in de richting van de Middeldijk. De lengte van de route is ongeveer 7,5 kilometer. Er is gezorgd voor EHBO’ers en verkeersregelaars. Ook zal er muziek aanwezig zijn op het Middeldijkerplein wat zorgt voor een gezellige sfeer! De route zal eindigen bij Grand Café De 3 Geboden aan het Havenhoofd. Zij zullen hier het eerste drankje sponsoren.

Deelname is gratis en op eigen risico. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen kunt u contact opnemen met buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl. Deze skatenight wordt georganiseerd door Buurtsportcoach Barendrecht en Aad van Loon Sport.

Veel enthousiasme!

De belangstelling voor de Skatenight door BarendrechtNU lezers bleek vorige keer al enorm groot te zijn. Ben jij er deze keer bij: vrijdag 11 juli 19:00 uur, Middeldijkerplein?Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »