Skatenight voor iedereen in Barendrecht

BARENDRECHT – [Update: Afgelast] Een gezellige (gratis) skatenight voor iedereen! Deze skatenight wordt georganiseerd door Buurtsportcoach Barendrecht en Aad van Loon Sport.

Update: Nieuwe datum bekend!

We vertrekken donderdag 8 mei om 19:00 uur vanaf het Middeldijkerplein (Sporthal Waterpoort) en rijden een route van ongeveer 7,5 km. Er is gezorgd voor EHBO’ers en verkeersregelaars. Ook zal er muziek aanwezig zijn op het Middeldijkerplein wat zorgt voor een gezellige sfeer! De route zal eindigen bij Grand Café De 3 Geboden aan het Havenhoofd.

Deelname is gratis en op eigen risico. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen kunt u contact opnemen met buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl

Update woensdag 7 mei, 21:10

Vooralsnog heeft de organisatie vanavond (Zaterdag 19 april 2014) bekend gemaakt dat de Skatenight gewoon doorgaat. Alleen in geval van onweer zal de skate avond niet doorgaan.

De huidige radarbeelden van Buienradar geven echter wel aan dat de kans groot is dat het (flink) gaat regenen tijdens de Skatenight. De buien komen vanaf 14:00 uur morgenmiddag (Zondag 20 april 2014) boven onze regio en dit gaat vermoedelijk door tot middernacht.

Er zal hier morgen (Zondag 20 april 2014) nog een update worden geplaatst met informatie over of het door gaat of niet.

Update donderdag 8 mei, 13:50

De Skatenight is vanwege het verwachte weer afgelast en gaat dus niet door. Vanwege de weersomstandigheden is het te gevaarlijk om te gaan skaten. De organisatie zal zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend maken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »