Vitesse 1 kampioen, wint overtuigend met 24-8 (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Fotoalbums] Vitesse 1 is vanmiddag (Zaterdag 19 april 2014) kampioen geworden. Op eigen veld speelden ze een overtuigende korfbalwedstrijd tegen ZKC’31 (Zaandam). Vitesse kwam na enkele minuten al op voorsprong en hield dit de gehele wedstrijd aan. Van begin tot eind was het team uit Barendrecht overtuigend de sterkste.

Na 10 minuten stond de ploeg met 4 -0 voor, tot aan de rust was dit opgelopen tot 13-0.  De eindstand kwam uiteindelijk op 24-8. Spelers en publiek konden nu dan écht feest vieren.

De spelers en speelsters kregen na afloop uit handen van Jos Vis een taart overhandigd. Jos Vis maakte aan het begin van het seizoen de belofte een taart te komen brengen als ze kampioen zouden worden; hij heeft zijn woord gehouden en het team getrakteerd op taart.

Promotie 1e klasse

Dankzij de overwinning is de ploeg gepromoveerd naar de 1e klasse. Een zelfde poging om te promoveren mislukte vorig jaar.