BARENDRECHT – In juli staat de Zwem4daagse van Barendrecht weer op het programma. Van 7 t/m 11 juli organiseert Zwem- en Poloclub Barendrecht (ZPB) voor het eerst de Zwem4Daagse in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad.

De formule van de Zwem4daagse is simpel: iedere deelnemer zwemt in 4 dagen naar keuze één of twee kilometer. Dat betekent dus dagelijks een afstand van 250 of 500 meter om een medaille te ontvangen. Ook voor fanatiekelingen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking is een zwembaan gereserveerd.

Deelnemers kunnen ook meedoen aan een waterpolo- en duikclinic. Op vrijdagavond wordt de Zwem4Daagse afgesloten in het recreatiebad en zijn er bij mooi weer zijn op buitenterrein sport- en spelactiviteiten. Deze activiteiten organiseert ZPB samen met de Buurtsportcoach en duikvereniging HaaiFive.

Inschrijven

Iedereen die kan zwemmen kan zich inschrijven voor dit spektakel. Schrijf je in met je gehele klas, samen met je collega’s of leg in je eentje de meters af! De banen kunnen gezwommen worden van 18.00 tot 19.30 uur. Het is ook mogelijk je te laten sponsoren. Het opgehaalde geld gaat naar de Johan Cruijff Foundation.

Deze Zwem4Daagse wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar zpbhlproductions.zwem4daagse.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »