FOTO'S: Kerstwandeling Bethlehem in Barendrecht 2017 door de Oranjewijk

BARENDRECHT – Hart voor Barendrecht organiseert op vrijdagavond 21 december weer ‘Bethlehem in Barendrecht’. De kerstwandeling vindt dit jaar voor de 7e keer op rij plaats en loopt door de Muziekwijk (Nieuweland).

Het startpunt is nabij sporthal Aksent en de wandeling eindigt bij de Immanuëlkerk (beiden aan de Bachlaan). Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de Kerstwandeling, kinderen mogen een lampion meenemen. Starten kan vanaf 18:30 uur, aanmelden is niet nodig.

Kerstwandeling

De route van circa drie kwartier gaat over verharde paden en is voor kinderwagens en rolstoelen goed te berijden. Via een sfeervol verlichte route wordt u langs taferelen die het Kerstverhaal uitbeelden geleid. Zij beelden de situatie uit van mensen die leefden ten tijde van Keizer Augustus, die bevel gaf dat iedereen moest worden ingeschreven. Aan het eind van de wandeling is er warme chocomel met koek en worden er onder begeleiding van een band kerstliederen gezongen.

Vrijwilligers

De organisatie heeft minstens 100(!) vrijwilligers nodig voor het evenement. Heeft u interesse of vragen, neem dan contact op met Loek van Doorn, telefonisch: 0180-622296 of per e-mail via: l.vandoorn@hartvoorbarendrecht.nl.

Bekijk hier de foto’s van Bethlehem in Barendrecht 2017 (in de Oranjewijk).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »