Truckrun Barendrecht 2018: Inschrijvingen van start voor bijrijders en chauffeurs

BARENDRECHT – Op zaterdag 7 juli 2018 trekt de stoet vrachtwagens van de Truckrun weer door Barendrecht. Om 12:00 uur vertrekken tientallen wagens met deelnemers voor een ritje door Barendrecht. Tijdens de Truckrun mogen mensen met een beperking meerijden in de vrachtwagens.

Al toeterend rijdt de stoet wagens door Barendrecht. De organisatie roept inwoners op om langs de route te komen kijken en zwaaien naar de deelnemers. De Truckrun gaat 7 juli om 12:00 uur van start vanaf het terrein van Hillfresh op bedrijventerrein Dierenstein. Het startschot wordt dit jaar verricht door Thomas Verhoef, de klusser van RTL4’s Eigen Huis & Tuin.

Truckrun

Tijdens de 3 uur durende rit die volgt trekt de lange sliert vrachtwagen door Barendrecht, oa over de rondwegen (waar mogelijk secundair) en dijken, door Carnisselande richting Rhoon en op de terugweg nog een keer door het centrum (oa Binnenlandse Baan/Jaagpad/Boerhaavelaan). De locatie van de Truckrun is ook dit jaar weer live te volgen via BarendrechtNU.

Tijdens de rit treedt het zangduo Anita en Ed op, de huisartiesten van de Truckrun. Ook na terugkomst van alle deelnemers op het terrein van Hillfresh zal er nog muziek zijn met o.a. optredens van Peter Meijer, Tom Haver en nogmaals Anita en Ed (gratis toegang). Rond 18:30 uur worden de festiviteiten afgesloten.

Inschrijvingen

De inschrijvingen gingen dit jaar sneller dan ooit: “Nooit eerder moesten wij voortijdig de inschrijving sluiten. Dit jaar hebben jullie massaal gehoor gegeven aan de oproep om je op te geven voor de leukste file van Barendrecht, zodat wij nu moeten mededelen dat alle inschrijvingen zijn gesloten.  Zowel voor bijrijders als voor chauffeurs!  Onze dank naar jullie is groot, omdat dit een enorme waardering is voor iedereen die bij de Truckrun Barendrecht betrokken is. En bovenal zijn we trots dat ons evenement zo gedragen wordt in Barendrecht.

Zie ook: FOTO’S: Truckrun met dolblije deelnemers rijdt toeterend door BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »