Afgevallen gewicht in kilo's als eten gedoneerd aan Voedselbank Barendrecht

BARENDRECHT –De afgelopen periode zijn de deelnemers van Weight Watchers Barendrecht aan de slag gegaan om af te vallen. Ze spraken af dat iedere gram verloren lichaamsgewicht zou worden omgezet in eten voor de voedselbank.

Het kost moeite en doorzettingsvermogen. Maar iedere gram die de deelnemers bij de Weight Watchers in Barendrecht verloren, was niet alleen mooi meegenomen voor hen zelf, maar ook voor gebruikers van de Voedselbank. De afspraak hadden ze met zichzelf gemaakt dat ze iedere gram die men afviel, om zouden zetten in een gram voor de Voedselbank.

Op deze manier werd er bijna 30 kilo omgezet van lichaamsgewicht naar levensmiddelen. Zo waren de deelnemers van Weight Watchers blij en ook de voedselbankvrijwilligers en –gebruikers waren blij. Vorige week dinsdag vond de overhandiging van de verzamelde spullen aan de Voedselbank plaats. Voedselbank Barendrecht: “Het resultaat was een gevulde tafel etenswaren en drogisterijartikelen. Weight Watchers, gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat en hartelijk dank voor deze leuke actie namens de gebruikers van de Voedselbank!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »