Truckrun met dolblije deelnemers rijd toeterend door Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Het was vandaag (Zaterdag 1 juli 2017) een geweldige dag voor de 200 deelnemers van de Truckrun met een verstandelijke beperking. Ze mochten vandaag (Zaterdag 1 juli 2017) meerijden in één van de 125 deelnemende trucks, vrachtwagens, brandweerauto’s of bussen.

Het starschot werd om 12:00 uur gegeven op het terrein van Hillfresh. Het startschot werd dit jaar gelost door burgemeester van Belzen en directievoorzitter Matthé van Tour van de Rabobank (sponsor).

Bekijk hier een (korte) sfeervideo van de Truckrun of bekijk hier de volledige start (15min).

Truckrun

De trucks zijn in 3 uur tijd (toeterend) door Barendrecht gereden. Ook dit jaar waren er weer veel inwoners die langs de route stonden om naar de deelnemers te zwaaien. Zij kregen veelal een brede glimlach te zien en er werd terug gezwaaid door de bijrijder én chauffeur.

In onderstaand foto-verslag zijn foto’s te vinden van het startterrein, het startschot, het vertrek, vanuit het centrum van Barendrecht, vanaf de Barendrechtseweg, vanaf de Kilweg en vanaf de Boerhaavelaan/Dorpsstraat.

Video’sTimelapse van de start:
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »