Hardlopen en fietsen voor het lokale goede doel tijdens de BUVA Classic

BARENDRECHT – Dit jaar vindt de 5e BUVA Classic plaats op zaterdag 16 juni 2018, het jaarlijkse hardloop- en fietsevent van de regio. Er is keuze uit 2 loopafstanden (5 of 10 km hardlopen) en drie fietsafstanden (25, 50 of 100 km fietsen). Inschrijven kan tot en met 11 mei via de website van BUVA.

Iedereen kan zich aanmelden en zo geld ophalen voor het lokale goede doel. BUVA: “Na het succes van 2017 met een mooie opbrengst voor “Make-a-Wish”, werken we ons ook dit jaar weer in het zweet voor het goede doel.” Dit jaar is het goede doel Stichting Present, die ondersteuning biedt (bijv met advies, spullen of sponsors) bij het uitvoeren van vrijwilligersprojecten in Barendrecht.

Hardlopen en fietsen

De start en finish vinden plaats bij het kantoor van BUVA (Bremen 5, Barendrecht). De BUVA Classic is elk jaar weer een gezellige dag welke mogelijk wordt gemaakt door velen vrijwilligers en sponsors. BUVA nodigt jou, collega’s, vrienden en familie van harte uit voor dit sportieve evenement.

Schrijf je in als sporter, vrijwilliger of sponsor en draag je steentje bij voor het goede doel. Op de dag wordt voor alles gezorgd: koffie, broodjes, fruit, drinken, muziek, enz. Wat je zelf mee moet nemen zijn een outfit, een fiets of hardloopschoenen, inschrijfgeld (€15,- incl. kleding!) en natuurlijk een goed humeur! Het inschrijfgeld kan op de dag zelf per PIN of contant worden voldaan.

Bekijk hier de foto’s van vorig jaar: Ruim €6.000 opgehaald voor Make-A-Wish tijdens BUVA ClassicBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »