Primeur op de Bongerd: X-Mas Beach tennistoernooi op zaterdag 9 december

BARENDRECHT – Op zaterdag 9 december vanaf 15:00 uur vindt op de Bongerd de 2e editie plaats van het Beach Tennis Toernooi in Barendrecht. Na het succes van de vorige editie in de zomer wordt er wederom op echt zand beach tennis gespeeld, ditmaal in kerst/winterse sfeer. Na afloop zal er een BBQ zijn met de deelnemers.

Dresscode voor de deelnemers: Après-ski / X-Mas / Wintersport. Er is een prijs voor de meest originele outfit. Inschrijven voor het toernooi kan per e-mail via tvb-beach [@] outlook.com, deelname kost 10 euro per persoon en is inclusief BBQ. Ook zal er glühwein en bijbehorende muziek zijn. Let op: Het aantal deelnemers is beperkt.

Winterse sferen

De organisatie zoekt nog naar mensen/bedrijven die mee kunnen helpen om de winterse sfeer te verhogen. Het toernooi is bedacht en wordt georganiseerd door Annick van de Walle en Leon van der Wilk (van Tennisvereniging Barendrecht)

Het toernooi vindt weer plaats middels een samenwerking tussen TennisVereniging Barendrecht, Korfbal Vitesse, KNLTB en Buurtsportcoach, voortkomend uit het Sportcafe Barendrecht.

Artikelfoto: Deelnemers van het Beach Tennis Toernooi afgelopen zomer.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »