Archieffoto van D’ Ouwe School aan de Dorpsstraat 150a in Barendrecht (Historische Vereniging Barendrecht)

BARENDRECHT – Bij de Historische Vereniging Barendrecht is er op dinsdag 21 november a.s. een taxatiedag gepland in het museum van D’ Ouwe School.

Vanwege de grote belangstelling tijdens de taxaties vorig jaar kan iedere bezoeker nu maximaal drie voorwerpen laten taxeren. Wie verzekerd wil zijn van een vaste tijdsafspraak kan bellen met mevr. J. Verboom. Tel. 0180-615728. Het museum is geopend op deze dinsdag van 13.30 uur tot 16.30 uur en de toegang is gratis.

Update 12 nov: De taxatiedag in het museum van D’ Ouwe School door Dhr. A. Bonsaksen is volgeboekt. Vanwege de grote belangstelling is het niet meer mogelijk hiervoor in te schrijven. Er zijn plannen om in het voorjaar van 2018 weer een taxatiedag te organiseren. Zodra er een concrete datum bekend is zullen wij u hierover in de media informeren.

Taxatie

Dhr. A. Bonsaksen, gecertificeerd registertaxateur van Vendu Notarishuis uit Rotterdam, is dan aanwezig van 13.30 uur tot 16.30 uur. Bezoekers kunnen terecht in het museum om kunstvoorwerpen, juwelen, zilver, schilderijen, porselein, Jugendstil, Art Deco design en andere objecten kosteloos en vrijblijvend te laten taxeren. Een nauwkeurige vaststelling van de waarde is afhankelijk van de conditie waarin het aangeboden voorwerp verkeerd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »