Eerste Beach Tennis toernooi op Sportpark de Bongerd

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Vrijdag 7 juli 2017) organiseerde Tennisvereniging Barendrecht het eerste Beach Tennis toernooi op Sportpark de Bongerd. Het 1e TVB Beachtennis event werd georganiseerd door Tessa Vleugels en Leon van der Wilk (TVB) in samenwerking met de buurtsportcoach. Het toernooi was volgeboekt met 32 deelnemers.

Er deden 16 mannen en 16 vrouwen mee in allerlei (tennis)speelsterktes (niveau 2 tm 8). Er werden allemaal mixed-dubbels gespeeld op deze avond.

Beach Tennis

Op deze zonnige avond werd er gespeeld op echt zand en vond iedereen deze kennismaking met beach tennis erg leuk. Te meer daar de organisatie had gezorgd voor versiering, palmbomen, strandstoelen, cocktails en corona’s

Aan het einde van de avond werden de winnaars gehuldigd. Marlous, Inge, Wouter en Barry kregen de gesponsorde prijzen van Palm Party House en Tennis Only. De echte winnaar werd Barry Smulders die de 1e TVB beach cup mee naar huis nam.

Deze avond was een mooi initiatief hoe sportverenigingen kunnen samenwerken (vanuit het Sportcafe), in dit geval TVB met de buurtsportcoach en korfbal Vitesse, welke de kantine beschikbaar stelde“, aldus Leon van der Wilk.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »