Verhuur nieuwbouw appartementen Maasstraat op vrijdag 1 september van start

BARENDRECHT – Op vrijdag 1 september vanaf 20.00 uur kunt u reageren op de geadverteerde levensloopbestendige nieuwbouwappartementen aan de Maasstraat/Binnenlandse Baan, zo laat Patrimonium weten: “We adverteren de woningen op Woonnet Rijnmond, onder woongebouw/nieuwbouwproject.”

De reactietermijn is vijf dagen. De voorwaarden staan per woning vermeld. Voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Dan maakt u kans op een nieuwbouwwoning aan de Maasstraat/Binnenlandse Baan.

Clusters

Patrimonium benadrukt dat je alleen kunt reageren op een cluster, niet op een specifieke woning: “De woningen adverteren we geclusterd. U reageert niet op een specifieke woning maar op een cluster, waarin verschillende type woningen staan met dezelfde huurprijs“:

De vier clusters:

  • Kale huurprijs € 592,55*  met voorrang voor Barendrechters
  • Kale huurprijs € 592,55*  zonder voorrang voor Barendrechters
  • Kale huurprijs € 710,68*  met voorrang voor Barendrechters
  • Kale huurprijs € 710,68*  zonder voorrang voor Barendrechters

* De huurprijzen zijn gebaseerd op 2017. U huurt de woning volgend jaar, dit betekent dat de huurprijs wordt aangepast aan de grenzen die in 2018 zullen gelden, aldus Patrimonium.

De oplevering van de woningen staat gepland voor mei 2018. Eind juni 2017 ging de eerste paal de grond in nadat het voormalige postkantoor/Centrumpost was gesloopt.

Appartementen voor 55-plussers

Het woongebouw bestaat uit 40 betaalbare levensloopbestendige en energiezuinige sociale huurwoningen, waarvan 38 driekamerappartementen en 2 tweekamerappartementen. Alle appartementen zijn rolstoel- en rollatortoegankelijk en hebben een apart toilet. Daarnaast zorgen de ruime entree aan de Maasstraat, de lift en de scootmobielruimte ervoor dat de nieuwbouw geschikt is voor 55-plussers. Zij zijn dan ook de doelgroep die voorrang krijgt bij de verhuur van de appartementen.

Foto/schets: PatrimoniumBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »