Jongetje op fiets lichtgewond bij aanrijding met auto op de Portlandse Baan in Barendrecht/Rhoon

BARENDRECHT – [Foto’s] Even na half vier vanmiddag (Vrijdag 16 januari 2015) zijn de politie en ambulance met spoed opgeroepen naar de Portlandse Baan. Op de gemeentegrens van Barendrecht en Rhoon had een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser.

Fietsertje lichtgewond

De aanrijding vond plaats op de kruising van de Portlandse Baan met de Korte Koedoodsedijk (thv het Riederpark). Het jongetje op de fiets werd geraakt door de auto en kwam daardoor ten val. Hij is in de ambulance gecontroleerd, maar kwam hier al hinkelend weer uit. Hij is opgevangen door familie, maar was nog wel slecht ter been.

Het is niet duidelijk of de jongen op het fietspad fietste en een stuk is meegesleurd of dat hij op de autoweg reed. De politie heeft met getuigen gesproken en onderzoek gedaan naar het ongeval. Om kwart over vier werd het gehele kruispunt weer vrijgegeven voor al het verkeer.

File op de Portlandse Baan

Doordat diverse voertuigen op de kruising stilstonden liep het verkeer op de Portlandse Baan in beide richtingen snel vast. Rond vier uur werd een deel van de weg vrijgemaakt waarna het verkeer snel weer op gang kwam.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »