Scooterrijder gewond bij aanrijding met auto op rotonde 1e Barendrechtseweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Een man is vanmiddag (Zaterdag 29 april 2017) gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de rotonde van de 1e Barendrechtseweg/Dierensteinweg. De man stak met zijn scooter de Barendrechtseweg over toen hij werd geschept door een auto. De hulpdiensten werden met spoed gealarmeerd, waaronder een arts per traumahelikopter.

De man is ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen, hij kon vervolgens op eigen kracht gaan staan om op de brancard te gaan liggen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Assistentie van de trauma-arts was hierbij niet meer nodig, het Mobiel Medisch Team is om 15:00 uur weer vertrokken. De helikopter was geland op een stuk grond naast de Dierensteinweg.

1e Barendrechtseweg afgesloten

Een groot deel van de 1e Barendrechtseweg werd afgesloten vanwege het incident. Tussen de Binnenlandse Baan en de Dierensteinweg sloot de politie de weg af. Ondanks de afzetting reden er toch mensen langs de pionnen (auto) en onder het lint door (fietser). Deze zijn op hun gedrag aangesproken door de aanwezige agenten.

In de zomer van dit jaar beginnen de werkzaamheden om de rotonde te vervangen door een groot kruispunt met verkeerslichten.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »