FOTO'S: Intocht Avondvierdaagse Barendrecht 2018

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Gisteravond (Donderdag 14 juni 2018) vond alweer de laatste wandeling plaats voor de deelnemers van de Avondvierdaagse van Barendrecht. Deelnemers van de 5 en 10 kilometer werden tegen het eind feestelijk onthaald door familie, bekenden en opa’s en oma’s. In totaal wandelden er 2.365 registreerde deelnemers mee.

De organisatie had gezorgd voor muziek op het laatste stuk naar de finish bij het Inge de Bruijn Zwembad. Rond de onderdoorgang A29 wandelde ‘The Rolling Tones’ met hun vrolijke muziek en op het finishterrein bij het zwembad zorgde DJ Creeps voor de muziek. De organisatie laat weten dat er op de laatste avond zo’n 6.000 mensen aanwezig waren.

Prijzen

De wisselbeker voor ‘Leukste én veiligste groep’ is dit jaar voor de Rehobôthschool uit Barendrecht. De Groen van Prinsterer school is uitgeroepen tot de ‘Leukste groep’, CBS Smitshoek kreeg de titel ‘Veiligste groep’.

De foto’s van dag 3 zijn onderaan in het fotoalbum toegevoegd. Ivm andere gebeurtenissen in Barendrecht (op hetzelfde moment) zijn er (nog) geen eigen foto’s beschikbaar vanaf het finishterrein bij het Zwembad; mogelijk volgen deze nog via de organisatie (of lezers); dan worden deze uiteraard toegevoegd aan dit artikel!

Zie ook: Foto’s dag 1 en foto’s dag 2. (Update: Video toegevoegd van dag 1, 2, 3 en 4)
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »