Kunstmarkt Barendrecht 2018

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Zaterdag 16 juni 2018) vond de 33ste editie plaats van de kunstmarkt in Barendrecht. Kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeerden in de Dorpsstraat, het Doormanplein en rond de Dorpskerk hun werk. Ook konden de kunstwerken worden gekocht.

De organisatie van de Kunstmarkt is in handen van Jo Polak en René Baan. Zij hebben 60 kunstenaars met kwalitatief hoogstaand werk weten te verleiden om naar Barendrecht te komen.

Nieuwe deelnemers

Er werden kunstwerken getoond in diverse soorten en disciplines. Veel is er aan gedaan om een zo breed mogelijke variatie aan kunstenaars te presenteren. Dit jaar waren ook veel nieuwe exposanten te vinden op de kunstmarkt.

Voor het eerst zorgde CultuurLocaal aan het begin van de middag voor een muzikale bijdrage. Jonge leerlingen en jongeren gaven als duo of als solist een optreden, buiten op het gras bij de Dorpskerk.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »