FOTO'S: Dag 2 - Avondvierdaagse Barendrecht 2018

BARENDRECHT – [Foto’s] Zoals ieder jaar is er uiteraard ook dit jaar weer een fotoserie gemaakt van de tweede dag van de Avondvierdaagse Barendrecht 2018. De organisatie heeft 2.200 inschrijvingen ontvangen voor de avondvierdaagse, maar door alle ouders, opa’s, oma’s en begeleiders wandelen er iedere dag een stuk meer mensen door Barendrecht.

De wandeling liep vanavond (Dinsdag 12 juni 2018) via de Voordijk, door de wijk Nieuweland en park Nieuweland richting de Middeldijk, waarna er via de Carnisser Baan weer terug werd gewandeld richting de finish bij het Inge de Bruijn Zwembad.

De organisatie vraagt deelnemers/ouders/automobilisten ook de komende dagen nog extra alert te zijn: “Verzoek aan alle medeweggebruikers op de route van de avondvierdaagse om rustig aan te doen, verzoek aan de wandelaars en begeleiders om te letten op de kinderen.

Update: De foto’s worden erg veel bekeken waardoor ze af en toe niet laden. Probeer het in dat geval een kwartiertje later nog een keer.

Zie ook: Routes Avondvierdaagse Barendrecht 2018 & FOTO’S: Avondvierdaagse Barendrecht 2018 van start
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »