Kiwanis Kinderfeest 2018 bij De Kleine Duiker: Zonovergoten dag vol activiteiten voor kinderen

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Zaterdag 9 juni 2018) vond het jaarlijkse Kiwanis Kinderfeest plaats op het terrein van De Kleine Duiker. Honderden kinderen konden dankzij de inzet van vrijwilligers, waaronder leerlingen van het Calvijn Groene Hart, genieten van de vele activiteiten. CultuurLocaal uit Barendrecht verzorgde tevens de hele dag kindervoorstellingen.

Voor de Calvijn leerlingen was het feest de grote finale van hun Maatschappelijke stageopdracht. De organisatie was zeer blij met deze extra hulp, die ze goed konden gebruiken om alle activiteiten in goede banen te leiden.

Kinderfeest

Dankzij het heerlijke weer trok het evenement een groot aantal bezoekers, met topdrukte rond twee uur ‘s middags. Honderden kinderen hebben tijdens het Kiwanis Kinderfeest kunnen genieten van de vele (sportieve) activiteiten. De stormbaan, bungyjumptrampoline en ballonnenclown waren de hele dag erg populaire activiteiten. De Barendrechtse jeugdbrandweer was eveneens aanwezig om kinderen met een echte brandweerspuit te laten spuiten.

De volledige opbrengst van het Kiwanis Kinderfeest is dit jaar ten goede gekomen aan De Kleine Duiker. Met de opbrengst van de verkochte strippenkaarten wil de organisatie een mindervalidetoilet creëren bij De Kleine Duiker.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »