Foodtruck festival Picknick in 't Park van start in Park Buitenoord

BARENDRECHT – [Foto’s + Video + Programma] Het foodtruck evenement Picknick in ‘t Park is vanmiddag (Vrijdag 23 september 2016) onder een stralende zon van start gegaan in Park Buitenoord. De poort van het evenemententerrein werd om 15:00 uur officieel geopend. Burgemeester van Belzen verrichtte in het bijzijn van de eerste bezoekers de officiële opening. Hij is ook samen met de organisator Cor Dorst (OHIO) alle foodtrucks langs geweest om de mensen in de mobiele keukens een fijn en gezellig ‘Picknick weekend’ toe te wensen.

Van Belzen tijdens de opening: “Fantastisch dat jullie hier zijn voor een geweldig evenement: Picknick in ‘t Park. We gaan dit voor het eerst doen, het is een primeur vandaag, en wat mij betreft is het nu al geslaagd als ik zie hoe het er allemaal uit ziet. En hoeveel diversiteit aan mensen hier staan en eten en straks ook muziek. Voor ieder wat wils, het is echt een dag van ontmoeting, maar ook morgen. Hier kun je gezellig eten, gezellig ontmoeten. (…) Geniet ervan, veel plezier en ik hoop dat het een grandioos succes wordt.

Picknick in ‘t Park

In Park Buitenoord staan vandaag (Vrijdag 23 september 2016) en morgen (Zaterdag 24 september 2016) 20 foodtrucks met hapjes en drankjes. De openingstijden zijn op beide dagen van 15:00 to 22:00 uur, de entree is €2,50 per persoon (kinderen onder begeleiding tot 8 jaar zijn gratis). Bekijk hier het volledige programma, de aanwezige foodtrucks en meer (praktische) informatie over het evenement.

Hieronder kun je alvast de eerste foto’s van het evenement bekijken. Uiteraard volgt er nog meer foto en videomateriaal. (Update: hier en hier)

Update 29 september: Beter laat dan nooit, een korte video van de opening van Picknick in ‘t Park 2016.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »