3.300 bezoekers kwamen Picknicken in 't Park

BARENDRECHT – [Update] [Foto’s + Video] Afgelopen vrijdag en zaterdag vond Picknick in ‘t Park plaats in park Buitenoord. Verspreid over deze twee dagen zijn er 3.300 bezoekers langs geweest op het foodtruck evenement. Vrijdagavond werd de 1000ste bezoekster verwelkomt, maar op zaterdag bleek het nog drukker te zijn. Deze dag werd om drie uur ‘s middags geopend met een optreden van de Wannebiezz. Bekijk hier de foto’s en de video van zaterdag.

Update 18 Jan 2017: De organisatie heeft vandaag (Zondag 25 september 2016) laten weten dat de tweede editie van Picknick in ‘t Park er gaat komen. Het evenement staat gepland voor vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2017. “De 2e editie van het leukste evenement van Barendrecht komt er weer aan. Een familie evenement met Food trucks, entertainment en optredens van artiesten en dj’s“, aldus de organisator.

Zie ook (foto’s + video): Druk avondprogramma en 1000ste bezoeker voor Picknick in ‘t Park

Picknicken

De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste editie van het evenement. Verbeterpunten andere tips zijn genoteerd voor een volgende editie, maar of deze er ook zal komen kon organisator Cor Dorst vanmiddag (Zondag 25 september 2016) nog niet zeggen. Hij was nog druk bezig om samen met zijn Picknick Crew park Buitenoord weer op te ruimen.

Waar het evenement overigens enkele maanden geleden niet door kon gaan vanwege het slecht weer, werd dit het afgelopen weekend dubbel en dwars goed gemaakt met twee dagen vol zon. Dit bleek uiteindelijk voor ruim 3.300 mensen voldoende om het foodtruck festival te bezoeken, in veel gevallen ook met een zelf meegebracht picknick kleedje.

Zie ook (foto’s): Foodtruck festival Picknick in ‘t Park van start in Park Buitenoord
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »