Druk avondprogramma en 1000ste bezoeker voor Picknick in 't Park

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Gisteren (Vrijdag 23 september 2016) ging de eerste editie van Picknick in ‘t Park van start. Na de opening door burgemeester van Belzen liep het terrein langzaam maar zeker vol met meer en meer bezoekers. Rond half zeven bleken er al 800 bezoekers langs te zijn geweest bij het foodtruck event. Even voor acht uur ‘s avonds beklom organisator Cor Dorst het podium om te melden dat de 1000ste bezoeker een feit was. Deze mevrouw ontving namens de organisatie een fles wijn. Het evenement was toen net 4,5 uur bezig.

Organisator Cor Dorst van OHIO: “De eerste dag zit erop en kunnen terug kijken op een geslaagde dag waar de bezoekers kennis hebben kunnen maken met allerlei overheerlijke producten. Morgen (Zondag 25 september 2016) de 2e dag vanaf 15.00 uur met weer lekker eten en keur aan artiesten.

Picknick in ‘t Park is vandaag (Zaterdag 24 september 2016) weer te bezoeken tussen 15:00 en 23:00 uur in Park Buitenoord. De toegang is €2,50 per persoon, kinderen tot 8 jaar (onder begeleiding) zijn gratis. Bekijk hier het volledige muzikale programma van vandaag.

Gezellig feestje

Tijdens het avondprogramma was het een gezellige drukte in park Buitenoord. Mensen stonden in de rij bij de foodtrucks terwijl er op het podium diverse optredens waren, waaronder feestduo Har & Bar. Een handige tip waar veel mensen al gebruik van hebben gemaakt: neem je eigen kleedje mee. Er is een beperkt aantal picknicktafeltjes beschikbaar, maar er is meer dan genoeg gras waar je je eigen plekje kunt maken.

Op drukke momenten kan er een rij bij de ingang staan, de ervaring leert echter dat deze relatief snel door loopt. Zo was de wachttijd voor de rij op onderstaande foto slechts 3 minuten. Advies: Kom op de fiets, parkeren in de omgeving is erg lastig in verband met het beperkte aantal parkeerplekken.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »