Bazar bij de Bethelkerk Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Op het terrein bij de Bethelkerk heeft de kerk vandaag (Zaterdag 8 juni 2013) en gisteravond (Vrijdag 7 juni 2013) de jaarlijkse ‘Bethel Bazar’ gehouden. Gisteren (Vrijdag 7 juni 2013) vanaf zeven uur ‘s avonds konden bezoekers al terecht op de rommelmarkt, om half negen die zelfde avond werd het ‘Rad van avontuur’ gespeeld. Hier konden de deelnemers prijzen winnen zoals taarten en dozen vol levensmiddelen.

Vandaag ging de rommelmarkt om tien uur ‘s ochtends opnieuw open. Tot vier uur ‘s middags konden bezoekers op de rommelmarkt op zoek naar leuke spullen. Er waren dit jaar vele boeken te koop, het aanbod bestond uit tientallen dozen vol met boeken. Maar ook speelgoed, plantjes, eigen creaties en antiek was op de markt te vinden.

Vanaf drie uur ‘s middags was het mogelijk om een doos te kopen en deze vervolgens te vullen met spullen van de markt: alles moet weg. Gedurende de dag was er ook koffie, gebak en limonade beschikbaar. Om twee uur werd ook nog een keer het Rad van avontuur gespeeld, maar nu in de kindervariant, het spel is net zo lang doorgegaan tot de prijzen op waren.

Vanavond vanaf haf acht gaat de zaal in de kerk open voor een laatste speelronde van ‘Rad van avontuur’, aansluitend zal om half elf het bedrag bekend worden gemaakt dat is opgehaald met de bazar.

Fotoalbums

 

« | »