Intocht Avondvierdaagse Barendrecht 2013

BARENDRECHT – [Foto’s + video] Na vier dagen iedere avond 5, 10 of 15 kilometer te hebben gelopen was het vandaag (Donderdag 6 juni 2013) alweer de laatste dag van de Avondvierdaagse 2013 in Barendrecht. De deelnemers van de 5 kilometer liepen vandaag (Donderdag 6 juni 2013) de route: Start bij de hockeyvelden, over het fietspad langs de Gaatkensplas, over de ‘hobbel brug’, langs de eindhalte van de tram, richting Havenhoofd (Carnisseveste), in een rondje eromheen en vervolgens via de ‘hobbel brug’ over het fietspad weer terug richting de hockeyvelden. Hier stonden vele ouders, opa’s en oma’s, vrienden en andere familieleden al klaar langs het fietspad om de kinderen (en ouders) binnen te halen.

Zoals altijd werden er veel bloemen gegeven aan de deelnemers voor hun prestatie, maar ook aan snoep en andere leuke cadeaus was geen gebrek. De wandelaars konden hun medaille ophalen bij een kraam op het terrein van de hockeyclub.

Fotoalbums

Volg BarendrechtNU.nl via Twitter, Facebook en Google+ voor updates over dit artikel
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »