Avondvierdaagse van start in Barendrecht 2013

BARENDRECHT – [Foto’s + video] De avondvierdaagse in Barendrecht is weer begonnen. De komende vier dagen lopen duizenden mensen iedere avond 5, 10 of 15 kilometer door Barendrecht. Vandaag (Maandag 3 juni 2013) was de eerste dag, de route startte bij de hockeyclub aan de Zuider Carnisseweg. Vanaf hier liepen de deelnemers richting de Oude Maas in de richting van de A29. Nadat hier de tunnel is gepasseerd zijn ze tot aan de Thermen Barendrecht langs de Oude maas gelopen. Vanaf hier via het Kilpad weer terug, onder de A29 door, naar de hockeyvelden. De 10 en 15 kilometer liepen nog een stuk verder door langs de Oude Maas om vervolgens ook langs het Kilpad terug te keren.

Het enthousiasme was ook dit jaar weer groot. Het weer zit gelukkig ook mee, een stralend zonnetje heeft tijdens het grootste deel van de wandeling geschenen. Weerman Ed Aldus heeft aan BarendrechtNU laten weten dat de deelnemers de komende dagen geen regen hoeven te verwachten, goed nieuws dus!

Fotoalbums

Weer

De eerste avondvierdaagse is erg zonnig verlopen en de temperatuur was goed. De weersverwachting door Ed Aldus voor komende dagen is als volgt:

  • Dinsdag: Zonnig en droog.
  • Woensdag: De stapelwolkjes zullen oplossen en een strak blauwe lucht zal verschijnen.
  • Donderdag (laatste avond): Stralend zonnetje tegen opnieuw een strak blauwe lucht.

Volg BarendrechtNU.nl via Twitter, Facebook en Google+ voor updates over dit artikel
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »