Barendrecht wint van Kozakken Boys (2-0), Kozakken Boys kampioen, fans vieren feest op veld BVV Barendrecht (Sportpark de Bongerd)

BARENDRECHT – [Foto’s + Kampioensfeest video] Barendrecht heeft zaterdag met 2-0 gewonnen van Kozakken Boys. Toch vierden ook de gasten een feestje. Doordat concurrent Spakenburg fors onderuit ging bij GVVV (3-0), werd de ploeg uit Werkendam kampioen. De supporters van Kozakken Boys vierden het feestje na afloop van de wedstrijd eerst op het veld van BVV Barendrecht (video).

Zie ook: VIDEO: Aankomst Kozakken Boys supporters in Barendrecht

Barendrecht liet voor rust al zien dat Kozakken Boys geen gemakkelijke middag zou krijgen. Mitchel van Gastel kopte uit een corner de 1-0 binnen voor de thuisploeg. Na de rust ging Kozakken Boys op zoek naar de gelijkmaker, maar het bleef het bij speldenprikjes. In blessuretijd werd Sönmez gevloerd en zette Tim Eekman vanaf de stip de 2-0 eindstand op het bord. Direct daarna werd afgefloten en mocht Kozakken Boys de kampioensschaal in ontvangst nemen.

Het wedstrijdverslag en de wedstrijdbeelden volgen later. Doordat HHC Hardenberg de derde periode won, krijgt Barendrecht als nummer vier in de eindstand de vervangende periodetitel toegewezen. Daardoor mag Barendrecht na de zomer direct instromen in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi.

Dierensteinweg

Door de komst van honderden (naar schatting 1.500) Kozakken Boys supporters is het vanmiddag (Zaterdag 9 mei 2015) vanaf 13:00 uur behoorlijk druk op en rond de Dierensteinweg. Alle parkeerplaatsen in de directe omgeving stonden vol met auto’s en bussen. Verkeersregelaars waren en zijn nu weer aanwezig om het vertrek van alle supporters in goede banen te leiden.

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)

Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)