Terke van Wagtendonk neemt na 19 jaar afscheid van HCB Heren 1 (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanmiddag (Zondag 10 mei 2015) speelde HCB Heren 1 een thuiswedstrijd tegen Hoeksche Waard. De wedstrijd werd ruimschoots gewonnen (8-0) en HCB Heren 1 werd kampioen. Zo’n 10 minuten voor het officiele eind van de wedstrijd legde de scheidsrechter het spel stil. “Wat is er aan de hand? Wat doet hij?“, klonk er vanaf de zijlijn.

19 jaar HCB Heren 1

Speciaal voor Terke van Wagtendonk werd er een momentje ingelast in de wedstrijd. Terke speelt al 19 jaar in het eerste herenteam van Hockeyclub Barendrecht. Hij speelt al sinds zijn zeventiende bij het Barendrechtse team. Na al die jaren waarbij hij veel heeft gedaan voor en met de club neemt hij binnenkort afscheid. Na dit seizoen stopt hij met hockeyen bij HCB Heren 1: een reden voor een ereronde over het veld met enkele jeugdleden.

Onder luid applaus van de aanwezige supporters én zijn teamleden maakte Terke samen met de jeugd een ereronde.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »