Sjoerd Feenstra ZPB voorzitter

BARENDRECHT – Sjoerd Feenstra is op afgelopen maandag 24 augustus verkozen tot nieuwe voorzitter van ZPB H&L Productions. De stemming van ongeveer 100 leden was unaniem. Sjoerd is per direct begonnen in zijn nieuwe rol en kreeg luid applaus bij zijn aanstelling.

De functie van Algemeen Bestuurslid is op de Bijzondere Algemene Ledenvergadering helaas niet toebedeeld. Hiervoor zal er over ongeveer 6 weken een nieuw moment zijn. Het Bestuur vraagt hierdoor wederom om kandidaten.

In het volgende fragment stelde Sjoerd zich voor aan de ZPB’ers:

Zo’n 35 jaar geleden ben ik als klein jochie lid geworden van ZPB. Ik ben begonnen met zwemmen en enkele jaren later ook gaan waterpoloën. En dat doe ik nog steeds, met veel plezier.

Ik ben ook al sinds ik me kan herinneren actief voor de vereniging. Uiteraard met de reguliere zaken als jurytafel en bardiensten, maar ook met commissiewerk en ook een aantal jaar bestuurswerk. Ook heb ik de website in het leven geroepen en ben ik er altijd bij betrokken gebleven.

Ik heb ook veel te danken aan de vereniging. Ik heb sportieve successen gevierd, teleurstellingen kunnen verwerken, fantastische avonden beleefd in clubhuis De put, vrienden gemaakt en zelfs mijn vrouw ontmoet.

Ik hoop dat mijn kinderen dit ook kunnen meemaken en daarom wil ik graag voorzitter worden van ZPB. Om er voor te zorgen dat onze mooie club nog in lengte van jaren de mooiste club van Nederland zal blijven.

« | »