Finales Hartman Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit groot succes!

BARENDRECHT – Op zondag 8 november 2015 werden op het tennispark van TV Barendrecht de finales gespeeld van het Hartman Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit 2015.

Voor de eerste maal werden deze zogenaamde Masters georganiseerd door de tennisverenigingen CC uit Dordrecht, Heer Jan uit Heerjansdam, d’Oudelande uit Ridderkerk, Hiaten uit Hendrik-Ido-Ambacht en TV Barendrecht.

Open Jeugdtoernooien

Tijdens de open jeugdtoernooien van de genoemde verenigingen konden deelnemers punten verzamelen op basis van de eindrangschikking. De talenten met het hoogst aantal behaalde punten ontvingen een uitnodiging om deel te nemen aan de finaledag. Op een zeldzaam zonovergoten novemberdag werden afgelopen zondag de halve en hele finales gespeeld. Er werden uitsluitend enkelpartijen gespeeld, in de categorieën meisjes t/m 12 jaar, jongens t/m 12 jaar, meisjes t/m 14 jaar, jongens t/m 14 jaar, meisjes t/m 17 jaar en jongens t/m 17 jaar. Het leverde hoogstaand jeugdtennis op.

TV Barendrecht

TV Barendrecht was in de einduitslag zeer succesvol. In de categorie jongens t/m 12 jaar won Yannick Langerhuizen en in de categorie jongens t/m 14 jaar won Floyd Peeters.

Naast de finales werden er ook de zogenaamde troostfinales gespeeld: de strijd om de derde en vierde plaats. De winnaars per categorie ontvingen een flinke wisselbokaal en een geldbedrag aan waardebonnen. Niemand ging met lege handen naar huis, ook de verliezend finalisten en de spelers van de troostfinales ontvingen waardebonnen.

Prijzen

Deze prijzen zijn genereus ter beschikking gesteld door de naamgever van het toernooi, Jan Hartman van Hartman Events & Uitzendburo. In 2016 zal de tweede editie plaatsvinden. Bij deze editie sluit ATV uit Alblasserdam zich aan bij de organisatie.

Op de foto: De winnaars met de wisselbekers (vlnr): Tatum Brugman (TC De Belt, ME12), Mylène Kennedie (Thialf LTC, ME14), Sanne van der Sluijs (TC Dubbeldam, ME17), Floyd Peeters (TV Barendrecht, JE14), Sam van der Jagt (TV d’Oudelande, JE17) en Yannick Langerhuizen (TV Barendrecht, JE12).