Turnsters GV Barendrecht plaatsen zich voor NK finale

BARENDRECHT – Nadat zaterdag het B-team al een plek wist te bemachtigen heeft ook het C-team zich zondag geplaatst voor de NK finale! Het team bestaande uit Hannelore, Britt, Melissa & Eva werd keurig 3e in een deelnemersveld van maarliefst 24 teams. Met zeker nog ruimte voor verbetering kunnen deze dames trots zijn op deze mooie prestatie.

Team niveau B, bestaande uit Laura, Xanthe & Milena en KDO Lekkerkerk turnsters Marieke & Kimberley, plaatsen zich afgelopen zaterdag al voor de finale van de NK teams! Er deden maar liefst 17 teams mee op dit niveau.

D-Team

Het D-team bestaande uit Romy, Eva, Jill & Annabel eindigt op een zure 7e plaats in een deelnemersveld van 28 teams. De beste 6 teams konden doorstroming afdwingen naar de finale, het Barendrechtse team kwam helaas net 0,3 punt tekort. Dit neemt niet weg dat dit piepjonge team, allen jeugd 2e jaars, zondag voor het eerst uit kwamen in de vrije oefenstof en keurige oefeningen lieten zien.

Seizoen

Een mooie start van het seizoen! Zou het door de nieuwe pakjes komen? Volgende week komt de onderbouw N1 t/m N4 in actie op de rayonwedstrijd. Eind deze maand organiseert GVB de regiowedstrijd 2e divisie en turntoernooi voor de 1e, 3e en 4e divisie.

Aftrap nieuw turnseizoen! Nadat gisteren (Maandag 9 november 2015) het B-team al een plek wist te bemachtigen heeft vandaag (Dinsdag 10 november 2015) ook het C-team zich…

Posted by Gymnastiekvereniging Barendrecht on zondag 8 november 2015

« | »