Sporthal De Driesprong, Barendrecht

BARENDRECHT – De nationale bekerfinales van de vrouwen onder 20 jaar tussen Solar systemen Grasshoppers en Yellow Blizards en van de vrouwen senioren tussen Lintex-Binnenland en Lekdetec.nl zullen dit jaar in Barendrecht worden afgewerkt.

CBV Binnenland heeft hiermee sinds jaren weer een groot basketball-evenement naar sporthal De Driesprong gehaald.

Bekerfinales

De twee finales zullen op zaterdag 2 april worden gespeeld; om 17.00 uur eerst de wedstrijd tussen Solar systemen Grasshoppers uit Katwijk en Yellow Blizards uit Zwolle. Om 20.00 uur volgt dan het klapstuk van de avond tussen thuisploeg en houder van de Carla de Liefde Trofee Lintex-Binnenland en regerend landskampioen Lekdetec.nl.

Kaartverkoop

De toegangsprijs voor dit evenement bedraagt €5,00. Toegangskaarten zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij de kassa, tenzij in de voorverkoop het maximaal aantal kaarten al is verkocht, want “vol is vol”!

Wat moet je doen om je kaart(en) te reserveren: stuur aan mail met daarin je naam en aantal kaarten dat je wilt reserveren naar tickets [@] cbvbinnenland.nl. Hierna ontvang je een e-mail met betaalinstructies. De toegangskaarten kunnen op de dag zelf in de sporthal worden afgehaald bij de kassa.

Update 28 maart: De bekerfinales zijn bijna uitverkocht. Voor diegenen die dit evenement “live” willen meemaken is het advies om vooraf de tickets te reserveren. Als eerder dan aankomende zaterdag het maximum aantal beschikbare kaarten is verkocht in de voorverkoop zullen geen tickets meer op de dag zelf te koop zijn.

« | »