Kilweg, Barendrecht

BARENDRECHT – Vanaf zaterdag 6 december 21:00 uur tot donderdag 11 december 05:00 uur wordt tussen de GROEN-rotonde in Carnisselande en de Middelweg gewerkt aan de Kilweg. Gedurende deze periode wordt het asfalt vervangen, zodat spoorvorming en wateroverlast straks tot het verleden behoren. Gelijktijdig nemen wij maatregelen om de doorstroming bij de verkeerslichten op de Kilweg en Middelweg te bevorderen.

Zie ook: Archief incidenten Kilweg

Update: De aangekondigde asfalteringswerkzaamheden aan de Kilweg zijn uitgesteld in verband met de weersomstandigheden. De hier onderstaande datums komen voor nu te vervallen.

Afsluitingen

De Kilweg is van groot belang voor de afwikkeling van het Barendrechtse verkeer. De Kilweg is daarom overdag begaanbaar, met uitzondering van zondag 7 december. Het verkeer kan op de overige dagen overdag wel enige hinder van de werkzaamheden ondervinden.

Van zaterdag 6 december 21.00 uur tot maandag 8 december 5.00 uur is de Kilweg volledig afgesloten. Op de overige dagen is de Kilweg tussen 21.00 en 5.00 uur volledig afgesloten.

Tijdens de afsluitingen is de onderdoorgang Harmonielaan onder de A29 open voor verkeer. Met de nood- en hulpdiensten is afgesproken dat zij gebruik kunnen maken van het Kilpad.

Omleidingen in de week van 6 tot 11 december

Verkeer naar Barendrecht A29 afslag 20 (komende uit Bergen op Zoom)

  • Via de A15 afslag 20 Dierensteinweg

Verkeer naar Barendrecht A29 afslag 20 (komende vanaf A15 en uit Rotterdam)

  • Via A15 afslag 19 Rhoon/Rotterdam Charlois – Groene Kruisweg – Portlandse Baan – Carnisser Baan.
  • Via de A15 afslag 20 Dierensteinweg

Achterzeedijk

Verkeer naar Barendrecht Carnisselande (komende vanuit centrum)*

  • Via 3e Barendrechtseweg – Achterzeedijk – Zuider Carnisseweg

Verkeer naar Barendrecht Centrum (komende uit Carnisselande)*

  • Via Zuider Carnisseweg – Achterzeedijk – 3e Barendrechtseweg

*Voor de omleidingsroutes via de Achterzeedijk geldt een hoogtebeperking voor vrachtverkeer. Hulpdiensten kunnen gebruik maken van het Kilpad.

Bereikbaarheid bedrijven

  • BP is bereikbaar via de Sweelincklaan en Middelweg
  • Shell is bereikbaar via de Carnisse Baan
  • Ikea is zondag 7 december bereikbaar via afslag 20 A29

In deze PDF (7,1 MB) is te zien welke wegdelen er per dag afgesloten en geopend zijn.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »