ZangKids: Zin in zingen? Zing dan mee!

BARENDRECHT – De ZangKids starten na de zomervakantie op 2 september weer met zingen! Elke woensdagmiddag om 16.30 uur zingen zij liedjes in ’t Trefpunt. Regelmatig treden zij ook tijdens bijzondere gelegenheden zoals het ZomerFeest, Koningsdag of tijdens een uitvoering samen met het Jeugdorkest van de Harmonievereniging. Er is aandacht voor ieders specifieke stemontwikkeling en ook voor elementaire muziekleer, het leren horen en zingen van toonhoogteverschillen, meerstemmigheid en voor de wijze van het presenteren van de liedjes. Regelmatig is er een open les voor ouders en verzorgers. Het thuisfront hoort zo vooruitgang en de kinderen leren zich op deze wijze ook te presenteren en om te gaan met een microfoon.

ZangKids

Spelenderwijs leren de kinderen beter zingen. De praktische zangoefeningetjes sluiten altijd aan bij de liedjes die de kinderen zingen. De liedjes zijn vlot; Nederlandstalige liedjes van het junior songfestival, Kinderen voor Kinderen, Musicalliedjes of in Nederlands vertaalde popsongs. (Leren) zingen is vooral leuk!  De ZangKids worden begeleid door Irene Agterkamp (Iacom Zang- en Stemvorming).

Ben jij tussen de 7 en12 jaar oud, zing je graag en wil je beter en makkelijker leren zingen? Kom dan gauw een keer meeluisteren en/of meedoen op woensdagmiddag v.a. 16.30 uur bij de ZangKids van Harmonie Barendrecht in het Trefpunt, Dr. Kuijperstraat 4 in Barendrecht. Zin in zingen? Zing dan mee! Er is nog ruimte voor nieuwe leden, zowel jongens als meisjes.

Aanmelden

Informatie en aanmelden voor een proefles kan via kan secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Geef naam, adres, geboortedatum én telefoonnummer door. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen of bel Maria Prooi 06 42412638.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »