Zonnige Koningsdag Barendrecht 2015

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De Koningsdag in Barendrecht is vanochtend (Maandag 27 april 2015) geopend op het Doormanplein. Het Jeugdorkest van de Harmonievereniging speelde tijdens het hijsen van de vlag het Wilhelmus waarna de Koningsdag officieel van start ging na de toespraak door de burgemeester. Tijdens de opening werd er gezamenlijk gezongen, o.a met de Harmonievereniging en de scouting en werd er gedanst met ‘Want to Move‘.

Vrijmarkten

Het aanwezige publiek kon vervolgens direct terecht in de Oude Dorpskern voor de vrijmarkt. Tientallen kinderen hadden hun kleedje rond de Dorpskerk neergelegd om van alles te verkopen, maar voornamelijk heel veel speelgoed. Al heel snel was het een gezellige drukte in de Oude Dorpskern. Deze drukte verspreidde zich in rap tempo richting de Middenbaan, waar ook een kindervrijmarkt werd georganiseerd en om elf uur naar het gemeentehuisplein voor de kermis.

Smitshoek

In Smitshoek gingen om half twee de Koningsdag activiteiten van start. Voor de kinderen was hier een middag vol plezier georganiseerd met onder andere Oud Hollandsche spelletjes, springkussens, roofvogels en andere sportieve activiteiten.

Fotoalbums




Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »