Zomerfeest Barendrecht zonnig van start!

BARENDRECHT – [Foto’s + Video’s] Vandaag (Zaterdag 27 juni 2015) vindt in de Oude Dorpskern en het centrum van Barendrecht (Middenbaan) het Zomerfeest plaats. Vanmiddag (Zaterdag 27 juni 2015) om 12 uur opende de burgemeester officieel het Zomerfeest. Naast de vele optredens op het podium is er een zomermarkt in de Dorpsstraat en zijn er kinderactiviteiten.

Programma: Bekijk hier alle activiteiten van het Zomerfeest tot 22:00 uur vanavond.

Zomerfeest

Het zomerfeest is daadwerkelijk een zomers feest geworden. Vanaf de eerste optredens op het grote podium scheen het zonnetje al heerlijk over het centrum van Barendrecht. Kinderen konden terecht bij de grote trampoline, een klim in de watertoren of knutselen in De Ontmoeting bij de Dorpskerk. Hier kon worden geknutseld en werden er mini pizza’s gemaakt.

Het college was vanmiddag (Zaterdag 27 juni 2015) met een stand aanwezig op het Zomerfeest om in gesprek te gaan met inwoners van Barendrecht. Net als vorig jaar zijn ideeën en suggesties geïnventariseerd.

Afsluiting

Het feest zal vanavond (Zaterdag 27 juni 2015) worden afgesloten met een optreden van Adrumaline op het Doormanplein. Het optreden begint om 21:10 en duurt tot 22:00.

Organisatie

De organisatie van het Zomerfeest bedankt alle deelnemers en bezoekers: “Zonder de vele vrijwilligers, meewerkende verenigingen, kraamhouders, pers, sponsoren was het ZomerFeest niet mogelijk geweest. Daarom bedanken we een ieder die op welke manier dan ook een steentje heeft bijgedragen. Maar ook zonder uw talrijke bezoek was er geen Feest geweest, want een ZomerFeest zonder bezoekers is geen Feest. Daarom: hartelijk dank voor uw bezoek.

Video’s

Bekijk hier de video’s en sfeerimpressies van het Zomerfeest Barendrecht 2015: Dansstudio Lucia, Opening/optredens/sfeer, Funky Feet, Sing4U.

Dansstudio Lucia

Opening, optredens en sfeer

Funky Feet

Sing4U
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »