Domino's 't Vlak hoopt eind september weer pizza's te kunnen bakken

BARENDRECHT – Domino’s Pizza hoopt binnenkort weer pizza’s te kunnen bakken in het filiaal op ‘t Vlak. Begin juni brak er brand uit bij de Domino’s waarna het volledige pand moest worden leeggehaald.

Na de brand was de winkel helemaal zwart, van voor naar achteren moest alles er uit; de muren, het plafond en de vloer. Nu met een kale ruimte kunnen we weer beginnen met opbouwen“, aldus de Domino’s.

Herstel

De afgelopen weken is al het door rook en roet aangetaste materiaal uit het pand gehaald. Domino’s laat weten inmiddels te zijn begonnen met het invullen van de nieuwe winkel: “De muren en de vloer gaan er weer als eerste in. De mannen werken keihard om de winkel snel weer operationeel te kunnen krijgen.” Naar verwachting kunnen de eerste pizza’s eind september weer worden gebakken.

De naastgelegen slijterij Gall & Gall hoopt a.s. zaterdag weer open te gaan nadat ook zij de winkel volledig hebben vernieuwd i.v.m. rook en roet schade aan de winkel.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »