Vernieuwde Gall & Gall gaat weer open na brand aan 't Vlak

BARENDRECHT – Slijterij Gall & Gall aan ‘t Vlak is al enkele weken gesloten nadat er een grote brand heeft plaatsgevonden in het naastgelegen pand van Domino’s Pizza. De afgelopen tijd is de winkel volledig leeg gehaald vanwege de rook en roet schade. Vanochtend (Vrijdag 11 augustus 2017) werd er nog flink gewerkt in het pand.

Update vrijdag 18 aug, 23:30: Gall&Gall: “Vandaag begonnen met schoonmaken van de winkel en het vullen. Morgen (Zaterdag 12 augustus 2017) de rest en dan maandag zijn we weer officieel geopend met een heerlijke frisse lichte winkel.

De winkel hoopt volgende week zaterdag weer de deuren te kunnen openen voor haar klanten: “Zaterdag 19 augustus hopen wij ‘s middags weer open te gaan. We hopen jullie te zien in onze nieuwe mooie winkel“, aldus Diana en Paul van Gall & Gall ‘t Vlak.

Bij de Domino’s Pizza, waar de brand heeft gewoed en veel schade werd aangericht, wordt eveneens nog hard gewerkt aan het herstel van het pand.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »